ثبت نام

نام محصول
تعداد
مبلغ باتخفیف
  قابل پرداخت :       

عنوان

يكشنبه، 10 ارديبهشت 1396

منوی سایت

استفاده مخفیانه ویندوز 10 از پهنای باند اینترنت شما و آموزش غیرفعال کردن آن

مایکروسافت برای راحتی کار خود و تـحـمـل فـشـار کـمـتـر در سرور هایش، قابلیتی را در ویندوز 10 ایجاد کرده که می تواند آپدیت های ویندوز را با دیگران به اشتراک بگذارد و حجمی از ترافیک اینترنتی شما را مصرف کند و....


شرح خبر:

اجازه استفاده مخفیانه از پهنای باند اینترنت خود را به ویندوز 10 ندهید!

نمی توان مـنـکر این موضوع شد که مدیریت کردن حجم زیادی از تقاضا ها برای بارگذاری آپدیت های ویندوز 10 کار دشواری نمی باشد، به همین خاطر مایکروسافت برای حل این مشکل تصـمـیـم هـای مـتـفـاوتـی را اتخاذ نموده است. یکی از این روش ها، اشتراک گذاری هـمـانـنـد سـرویس های تـورنـت می باشد. به این معنی که کامپیوتر شخصی که فـایـل های بـه روز رسـانـی شـده ویـنـدوز 10 را دارا می باشد، قـادر اسـت بـا سـایـر سیستم ها آن را به اشـتـراک بگذارد، ایـن قـابـلـیـت WUDO نـامـیـده می شود. با استفاده از این قابلیت می توان به روز رسانی ویندوز 10 و آپدیت های مربوط به سیستم عامل 10 را روی شبکه های محلی و اینترنت به اشتراک گذاشت. با توجه به برآورد کارشناسان روشی مناسب برای مدیریت ترافیک 40 ترابیت بر ثانیه ای می باشد. هـمـانـطـور کـه اشـاره شـد ایـن روش مـشـابـه اشـتـراک گـذاری فـایـل هـا از طـریق سرویس های تورنت است، بدین صورت که متقاضیان برای دریافت ویندوز 10 و آپدیت های آن به کامپیوترهایی که آپدیت های مربوطه را دارا می باشند، هدایت شده و کامپیوتر دارای آپدیت ها به این تقاضا پاسخ داده و فایل ها را به اشتراک می گذارند. این راه حل به مایکروسافت و سرور هایش کمک خواهد کرد تا فشار کمتری را متحمل شوند ولی بخشی از فشار بر روی مصرف کنندگان خواهد بود.

WUDO به صورت پیش فرض فعال می باشد و از پهنای باند سیستم شما استفاده می نماید.  چنانچه ویندوز خود را به ویندوز 10 ارتقا داده اید و احساس می کنید میزان مصرف حجم اینترنت شما افزایش یافته است یکی از علل آن می تواند فعال بودن همین قابلیت باشد.

نحوه غیر فعال کردن WUDO :

  • در منوی استارت گزینه Setting را انتخاب نمایید.
  • بر روی گزینه Update and Security کلیک نمایید.
  • در بخش Windows Update گزینه Advanced Option را انتخاب نمایید.
  • در بخش Choose how Updates and installed آخرین گزینه یعنی Choose how updates are delivered را انتخاب نمایید.
  • در پایین بخش Update from more than one place گزینه ای قرار دارد آن را در حالت Off قرار دهید.
ارسال کننده : پرنیان
تعداد بازدید : 21433 مرتبه
تاریخ انتشار: 1394/11/07
منبع : پرنیان



عضویت در خبرنامه سایت


جهت عضویت در خبرنامه سایت، ایمیل خود را وارد نمایید.